Side Effects II – Day1 – BLML+THE STEAMS+more

Sound Effect Records & Laika Productions present:

Side Effects II

Gagarin 205, 18 & 19 Μαρτίου 2023

Σάββατο 18 Μαρτίου: BLML, Steams, Glen, King Isxan, Lokruz

Κυριακή 19 Μαρτίου: Automaton, Lotus Emperor, Gagulta, Bastard Sword, Widowpit
 

21 χρόνια δεν τα λες και λίγα…ειδικά για ένα ανεξάρτητο δισκάδικο/mailorder με έδρα τα Εξάρχεια, που σταδιακά έγινε και δισκογραφικό label και distribution για την αφρόκρεμα του παγκόσμιου underground rock. Με όχημα τις «αυτοδιαχειριζόμενες» παραγωγές και μαγικό συστατικό την ψυχεδέλεια, φιλοξένησε όλες τις εκφάνσεις της, από κάθε γωνιά του πλανήτη, για πάνω από 100 εκδόσεις και άλλα τόσα label που διανέμει – ανάμεσα τους και ένας ικανός αριθμός ελληνικών γκρουπ που βρήκαν διέξοδο στη διεθνή σκηνή.

Συμπληρώνοντας 21 χρόνια, η Sound Effect Records, με τη συνεργασία της Laika Productions, το γιορτάζει με ένα διήμερο live fest στο Gagarin, στις 18 και τις 19 Μαρτίου 2023. 5 γκρουπ την κάθε μέρα, σε ένα χορταστικό πρόγραμμα με ενδιαφέρουσα αφήγηση και το πιο πλούσιο και fun merch που μπορείτε να συναντήσετε σε live. Low ticket prices, just 10 euros a day for early bird tickets (available until 15/01/23), 12 in thepre-sale from 16/01/23 onwards, and 15 at the door. From 16/01/23 onwards, two-day tickets will be available for 20 euros.

BLML και Steams, μαζί με τους, διεθνείς προσκεκλημένους, Glen (από το Βερολίνο) και King Isxan (από το Τελ Αβίβ), συν τους δικούς μας Lokruz, για το Σάββατο 18 Μαρτίου, ενώ την Κυριακή 19 Μαρτίου, η πιο φευγάτη εκδοχή του σύγχρονου «σκληρού» ήχου, με τους Automaton και τους Lotus Emperor να πλαισιώνονται από τους Gagulta, τους πρωτοεμφανιζόμενους Bastard Sword του Αχιλλέα Χαρμπίλα (2 by bukowski) και τους επίσης πρωτοεμφανιζόμενους Widowpit.